top of page

To podcast or not to podcast??

Amai, dit was een processie van Echternach, een tergend trage bevalling, een welles nietes spelletje in mijn hoofd... Maar kijk, de eerste podcast-aflevering staat online!Ik vertel in deze eerste aflevering mijn verhaal. Hoe het voor mij is om chronisch ziek te zijn en ermee te leven. Dat maakt het meteen een super kwetsbare aflevering en daarmee een belangrijke reden waarom het zo lang duurde alvorens ik durfde.


Ik heb mijn verhaal al ontelbare keren verteld. Mensen die Temdewolf al langer volgen kennen het verhaal, in stukjes of helemaal. En toch is het nu super spannend om het op deze manier te delen met de wereld. Want wat ga jij ervan denken? Wie ga ik inspireren en wie misschien affronteren? Eigenlijk zou het geen rol mogen spelen hé. Maar die gedachten spoken toch door mijn hoofd.


Ach kijk, wat er ook van weze, ik heb mijn stoere schoenen aan gedaan en heb de sprong gewaagd. Ik heb al een hele resem onderwerpen in mijn hoofd zitten om nog afleveringen mee te vullen. Zo wil ik het hebben over ACT, voeding, beweging, mantelzorgen, zelfzorg, planning, werken, graag zien, ... Heb jij nog een idee? Laat het me gerust weten! Wie weet maak ik er een aflevering rond of nodig ik je uit om erover te praten.


De Temdewolf-podcast mag immers niet alleen mijn verhaal zijn, maar ook dat van jou. Uit de bevraging die ik afgelopen zomer organiseerde, bleek de nood groot te zijn om een herkenbaar verhaal te horen, om informatie te krijgen, om gelijken te vinden, om vragen te beantwoorden, om kennis te delen. En dat ik heel graag voor jou doen, het zou mij ook geholpen hebben en het zal het nu zeker ook doen!


Maar voor nu, merci dat je mij steunt en geniet van de eerste aflevering!


Leen

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page