top of page

Zinvol aan het werk met een zeldzame ziekte

Kan het of kan het niet?


Awel, het kan... Alleen is dat niet voor iedereen evident. Want er zijn heel wat bumps on the road hé! Ik noem er maar enkele op "zeg ik dat ik ziek ben of niet?", "vraag ik een aanpassing van mijn werkomgeving?", "wat als ik uitval en een opstoot heb?", "gaan mijn collega's dat wel snappen?" en ga zo maar door.


Er bestaat al heel wat individuele begeleiding waarbij je samen met een coach op zoek gaat naar de geschikte job voor jou. Maar nu loopt er ook een testproject rond ondersteuning op de werkvloer.


Ik leen deze blog daarom graag even uit aan Emino en lanceer ook hier hun oproep!


Oproep deelnemers: Zinvol aan de slag met een zeldzame ziekte! Ervaar je moeilijkheden op het werk door een zeldzame ziekte en wens je graag ondersteuning hierin? Emino en KU Leuven ontwikkelden een dienstverlening voor personen met een zeldzame ziekte, de werkgever en de collega’s. We willen de impact hiervan onderzoeken. Daarom zoeken we deelnemers. Lees meer en schrijf je in voor één infomoment.Ik had immers de eer en het genoegen om aan te treden als expert in een meeting van de werkgroep bij Emino. Ik heb het hele project dus al van A tot Z mogen beluisteren en heb nog tips en aandachtspunten kunnen meegeven. Ik kan alleen maar zeggen dat het project TOP in elkaar zit.


Ik kan ook met het hand op mijn hart zeggen dat het gedreven mensen zijn die jou echt kwaliteitsvol zullen ondersteunen. Zelf begeleid ik trouwens ook mensen die met een jobcoach van Emino aan de slag zijn en die samenwerking verloopt telkens super vlot. Heb dus gene schrik, maar neem contact op als jij ook wil deelnemen aan het onderzoek.


Dus ben jij chronisch ziek? Ervaar jij moeilijkheden om met je collega's en/of leidinggevenden te communiceren? Of wil jij die communicatie en samenwerking in het team nog verbeteren? Waag dan de sprong en meld je aan als kandidaat. De ervaren medewerkers van Emino nemen jou bij de hand en leiden jou doorheen het traject. Jouw deelname kan echt het verschil maken, voor jezelf, voor het onderzoek en voor anderen.


NU AL KEI HARD BEDANKT!!


Leen 💜
24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page