top of page

Wat zou jij graag leren van mij, als Temdewolf?


Wauw seg, ik had dan even last van mezelf en een writersblock en de zon en piekergedachten en .... bon, ik had even geen ruimte in mijn hoofd om te schrijven. Het is dus alweer een hele tijd geleden dat ik hier nog eens een blog postte.


Maar kijk, ik ben er weer. En dan wel meteen met een uitnodiging voor een uitdaging.


Lang geleden stelde ik eens de vraag "Wat zou jij graag leren van mij, als Temdewolf?". Iemand reageerde: BEWEGEN! De dame in kwestie was echt heel duidelijk. Ze wilde opnieuw leren bewegen. Beeld je geen zware inspanningen in of dingen die lijken op kiné of revalidatie. Nee, ze wilde echt gewoon terug kleine beweegmomenten inbouwen in haar leven. Door haar chronische pijn had ze zichzelf immers geleerd om te rusten.


Kennen we dat niet allemaal, die fabel? Gelukkig komen we er meer en meer van terug. Rust roest... daar zijn we stilaan van overtuigd!


Maar natuurlijk kan niet iedereen zomaar bewegen en mee sporten in fancy sportclubs. En dat hoeft ook niet, dat heb je absoluut niet nodig om de voordelen van beweging te mogen voelen. Hele kleine aanpassingen in je beweegpatroon kunnen al een mooi begin zijn om stilaan te groeien. Wie weet voel je dan wel snel de goesting om meer te ontdekken en bewegen.


Bij Temdewolf kan je op verschillende manieren in beweging komen en ze zijn allemaal toegankelijk voor iedereen. Ook al denk je dat op het eerste zich niet... Ik engageer me om ervoor te zorgen dat jij zo goed mogelijk kan meedoen.


Wat heb ik dan voor jou in petto?

🌞Stoelyoga: we beoefenen echt yoga maar worden ondersteund door een stoel

🌞Bootcamp: alle spieren worden getraind op jouw tempo en er is veel aandacht voor stretching en ademhaling

🌞Beweeg-uitdagingen: 21 dagen voor elk nieuw seizoen daag ik je uit om dagelijks een extra beweegmoment in te lassen. Ik motiveer je elke dag met een Whatsapp-bericht.

🌞Zelfzorgwandeling: maandelijks organiseer ik een kleine wandeling met grootse voldoening. We comiberen wandelen met zelfzorgoefening voor een maximaal resultaat.


Zie je, bewegen hoeft echt niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. En wil je toch echt gerichte ondersteuning die je niet bij Temdewolf kan vinden? Dan kan je misschien terecht bij bewegenopverwijzing.be


Wat kan je dus zoal leren van mij, bij Temdewolf? BEWEGEN! Ik geef je heel veel tips en info tijdens de volgende "beweeg de zomer in".


Succes en hopelijk start je op 1/6 mee met bewegen. Alle info vind je hier!


Leen 💜

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page