top of page

Snoeien doet bloeien, toch?!

Lieve jij


Alles wat je aandacht geeft, groeit…


Wie mij kent, weet dat ik deze quote vaak gebruik. Het heeft me geleerd om mijn aandacht te richten op wat ik wel wil, op wat er wel is, op wat er wel kan en dus niet op alle gemiste kansen.


Het is een oefening die me deze maand weer erg heeft uitgedaagd. Want alsof de pandemie nog niet voor onzekerheid genoeg zorgde, zijn er in het gebouw waar ik nu de praktijk heb ook verwarmingsproblemen ontstaan.


Wauw, eerst was ik stevig van mijn melk en overkwam het me echt. Onmacht werd een paar dagen het overheersende gevoel.


Walk your talk, coach…


Ik heb mijn aandacht gefocust en gezocht naar mogelijkheden om door te gaan en te groeien. Ik heb een ander pand gevonden, waar ik samen met een collega mijn intrek zal nemen. Het is een pand met meer zichtbaarheid en het biedt nieuwe mogelijkheden. Helaas betekent deze nieuwe plek ook dat ik niet kan doorgaan met alle beweeglessen. Die beslissing heeft me al heel wat tranen gekost, ik stel immers niet graag mensen teleur. Maar ik mag ook mezelf en Temdewolf niet in de steek laten.


Concreet wil dit zeggen dat bootcamp blijft doorgaan maar binnenkort terug in het Fort van Mortsel. Onder Yogirya trek ik nu een streep. Deze beweegles blijft me dierbaar en komt misschien ooit terug. Yin&Hatha Yoga zal een seizoensles worden en dus vanaf Pasen tot aan het einde van de zomer buiten gegeven worden. Stoelyoga zit nog even op de wip, ik bekijk na de verhuizing van de praktijk of ik deze les daar kan geven. Ik houd je hiervan uiteraard op de hoogte…


Heb je nog een beurtenkaart waarmee je nu niets meer kan doen? Maak een afspraak, breng je kaart mee en ik betaal je de openstaande beurten terug. Wil jij je beurtenkaart zo laten, dan ben ik je ontzettend dankbaar voor de extra steun die je hiermee geeft aan Temdewolf!


Trouwens, toen ik mijn verhaal vertelde aan een collega in het woonzorgcentrum, reageerde zij “Jaja Leen, alles wat je aandacht geeft, groeit. Maar snoeien doet ook bloeien hé…”. En dat is exact wat ik nu wens voor Temdewolf!


Dank je wel aan jou en alle deelnemers van de afgelopen jaren. Dank je wel voor je trouwe aanwezigheid. Ik hoop dat ik je nog mag verwelkomen in de nieuwe praktijk voor een praatje of tijdens een workshop. Ik nodig je uit om Temdewolf te blijven volgen, want het verhaal is nog lang niet uitverteld…


Liefs, Leen

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page