top of page

Jouw welzijn, da's d'Essentie, toch?


.

Joepie, zondag is het eindelijk zover. Dan openen we met 5 straffe madammen de deuren van onze gloednieuwe prakijk d'Essentie. .

Wat? Stop jij dan met Temdewolf? . Maar nee, zotteke, helemaal niet. Wel heb ik met de anderen een geweldige samenwerking opgestart. Ik vertel even hoe dat gekomen is... . Wij (Isabel, Natascha, Martine, Anoek en ikzelf) bezetten allevijf een lokaal in LUT30, de oude Sint-Lutgardisschool in Mortsel. We doen allemaal iets anders en toch weer niet. Na heel wat brainstormen en kleinere projectjes samen is d'Essentie ontstaan. We hebben onze expertise en ervaring gebundeld. Jong en oud en alles er tussen in, iedereen is welkom!

.

Geef ik mijn grote Temdewolf droom dan op? . Nee, dat ook niet. Ik timmer rustig verder aan mijn weg. Alles wat op mijn pad komt, wordt afgewogen tegen die droom. Ik kies dus heel bewust wat ik wel en niet doe.

.

Zo koos ik al voor een extra uitdaging in het onderwijs. Die keuze zorgt nu even voor veel druk, maar op termijn zal die job me net extra vrijheid geven. Het is in elk geval al een katalysator voor enkele andere beslissingen. Want op woensdag wordt mijn les Yin&Hatha Yoga nu door Audry gegeven, terwijl ik lesgeef bij het LBC. Ik had vandaag ook een geprek met nog een yogateacher die misschien het aanbod aan lessen komt vergroten... En ik broed op een plannetje met nog een andere teacher, maar die weet zelf nog van niets. Dus dat plannetje blijft nog even geheim. . Je ziet het, je hoeft niets te vrezen. Deze heerlijke samenwerking bij d'Essentie staat Temdewolf niet in de weg, integendeel. Ik vind dit avontuur heel verrijkend en doorverwijzen zal nu met nog meer vertrouwen kunnen gebeuren. En daar wordt iedereen alleen maar beter van! . Hopelijk zie ik je zondag? . Leen

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page