top of page

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan!

Yes, ik ben dan weer jarig en ik gun mezelf heel wat cadeaus.


Ha, het is te zeggen...


Vanaf vandaag ga ik officieel heel wat minder uren werken in het woonzorgcentrum.


Bijna tien jaar geleden dwong het chronisch ziekzijn me om een ander ritme te volgen. Gedaan met shiften werken in het psychiatrisch ziekenhuis, hello '9 to 5' in het woonzorgcentrum. Nee, niet met tegenzin, maar de doelgroep 'ouderen' was niet meteen mijn droom.


En toch... tien jaar ben ik er dus geweest. Ik deed er even animatie, startte er een dagverzorging, bouwde er de sociale dienst en opnamedienst uit, werd leidinggevende en nu ben ik al jaren ook kwaliteitscoördinator. Maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging. De pandemie heeft alles vertraagd en gooide roet in het eten. Toch werd dat uiteindelijk ook nog een boeiende en leerrijke periode.


Op 1 september word ik officieel juf! Ik ga mijn kennis delen in het volwassenonderwijs aan de cursisten personenzorg. Al mijn expertise komt dus van pas en ik krijg een 'podium' om mijn verhaal met passie te vertellen.


Voila, dat is mijn eerste cadeau!


Dit betekent dat ik een paar compromissen moet maken, onder andere bij Temdewolf. Even moet ik kei hard knallen om dan meer rust en flexibiliteit te kunnen vinden! Maar dus de eerstkomende periode ga ik mee met de flow. Rust en kracht zal ik nodig hebben en dat is meteen mijn volgende cadeau. Temdewolf is mijn 'kindje' en wil ik met veel zorg blijven omringen. Maar ik zal mij af en toe laten vervangen door een andere lesgever gewoonweg omdat ik niet op twee plekken tegelijk kan zijn. Ik hoop dat jullie mee in die flow kunnen gaan...


Tot slot is er deze blog. Ik heb dit nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het kan! Graag wil ik jullie regelmatig meenemen achter de schermen. Ik wil jullie meer laten kennismaken met wie ik ben, hoe ik in Temdewolf sta, wat mijn doel is en waarom ik doe wat ik allemaal doe. Ik wil jullie ook diepgaandere info geven over zaken die te maken hebben met chronisch ziekzijn, chronische kwetsbaarheid, zorgen voor... Heb jij zelf ideeën, onderwerpen waar je meer over wil weten? Laat het me zeker weten. Ik maak er graag een stuk over, speciaal voor jou.


Voila, wat verjaardagscadeaus betreft, kan dit wel tellen, toch?


Dank je wel om even mee te lezen. Laat zeker een berichtje achter met een fijn idee!


Tot snel.


Leen28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page