top of page

Coaching in beweging

#vindrustenkracht met #coachinginbeweging . Twee hashtags die ik vaak gebruik en die eigenlijk vertellen wat Temdewolf wil doen. Alleen.... de laatste tijd lijkt het voor jou misschien alsof er niet veel beweegt hier, bij Temdewolf. Ik voel dat ik je iets uit te leggen heb...

Afgelopen januari ben ik gestopt met alles... Dat betekende geen beweeglessen meer, geen workshops meer en geen coachings. Het was even goed geweest, ik wou tijd. Tijd om op mezelf terug te plooien en voluit te gaan voor mijn eigen rust en kracht.


Temdewolf is aan het zesde jaar bezig en het is een uitdaging om zo'n praktijk te runnen naast mijn hoofdberoep, gezin en chronische ziekte. Maar de rust heeft me deugd gedaan en ik sta stilaan terug in mijn kracht.


Tijd voor een vernieuwd aanbod dus!


Het nieuwe aanbod kan je mondjesmaat terugvinden op de website. Ik leg hier gaag uit hoe ik daartoe gekomen ben.


Bootcamp en stoelyoga zullen niet meer wekelijks op de agenda terugkomen. Het werd voor mij te belastend om deze lessen elke week aan te bieden. Ik moest ook regelmatig lessen annuleren wegens te weinig inschrijvingen. Ik hoop dit te kunnen opvangen door de lessen nu in korte reeksen te organiseren.


Ik ga bootcamp en stoelyoga vanaf nu in reeksen van 5 lessen aanbieden. Dat ik telkens 5 lessen plan, hebben jullie trouwens gekozen via de enquête. Deze lessenreeksen zullen gelijk starten met de beweegchallenges van Temdewolf: "Beweeg de zomer/herfst/winter/lente in". Je kan nog steeds gratis deelnemen aan de challenges via WhatsApp. Maar nu kan je dus ook tegelijk deelnemen aan de beweeglessen, weliswaar wel betalend. We starten in juni voor een eerste try-out met bootcamp... Hopelijk ben jij erbij!?!

De zelfzorgwandeling blijft voorlopig wel maandelijks op de kalender staan. Voorlopig, want deze wandeling is helaas ook niet altijd even succesvol. Toch geloof ik erin en blijf ik sleutelen aan het concept. Wie weet wat brengt de toekomst.


Individuele coaching en ACT-therapie kan je gewoon blijven plannen en aanvragen. Ik heb geen vaste stek meer, dus de locatie spreken we onderling af. Dat is spannend maar ook handig tegelijk. We kunnen immers een plek kiezen die voor beide geschikt is of we trekken er al wandelend op uit. Heerlijk om te doen, wandelcoaching!


Ik broed nog wat verder op enkele andere plannen en moet daar nog even mysterieus over doen. De gesprekken zijn nog lopende en er is nog niets afgeklopt. Ik wil die projecten niet 'jinxen' (zoals mijn kinderen zouden zeggen) en dus hou ik ze nog even geheim. Dat het over coaching en beweging gaat, kan ik al wel verklappen 😂.


Tot slot ben ik met Temdewolf als freelancer echt als een raket in gang geschoten. Ik geef workshops en trajecten aan mantelzorgers via Samana en volgend schooljaar start ik ook als schoolcoach. Dan mag ik een jaar lang een secundaire school ondersteunen om meer aandacht te hebben voor de jonge mantelzorgers onder hun leerlingen en dus mantelzorgvriendelijk te worden.


De afgelopen periode was niet persé rustig, maar de tijd heeft me wel rust gegeven en voor nieuwe kracht gezorgd. Ik ben heel blij met alles wat er nu in de startblokken staat en ik hoop dat jullie er veel plezier aan zullen beleven!


Leen 💜12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page